Kontroll, allting handlar om kontroll, jag har sagt det förut och jag måste få säga det igen, Jag började tänka på min vän Jenny idag och på vad hon sa till mig för några år sedan, "jag dricker inte för jag vill ha min kontroll i behåll" och det är sant, låter man bli att göra en massa saker så slipper man tappa kontrollen men samtidigt så då får man ju aldrig prova på någonting, om vi är så rädda för att tappa kontrollen så kommer vi aldirg att få prova på saker här i livet, man får aldrig springa med tjurar, dyka med hajar, bestiga berg, ut och se världen. Allt för denna lilla känsla som kontroll. och allt som den för med sig. När är det dags att kasta kontrollbegäret ut genom fönstret och bara tappa det, att supa sig asfull på en fest och berätta för alla precis vad man tycker om dem och sedan morgonen efter erkänna att allt man sagt varit sanning, eller att bara packa väskorna säga upp lägenheten och använda sina sista pengar på en resa till långtbortistan utan att veta vad som kommer att hända när man kommer fram. De människor som gör sådant idag kallas oftast för oansvariga och omogna samtidigt som de människor som gör samma sak fast på "rätt" sätt (Dvs.ringer alla morgonen efter och ber om ursäkt och skyller på för mycket rödvin, eller hyr ut lägenheten i andra hand och söker ett jobb och ordnar upp med allting innan man ger sig iväg) kallas för ansvarsfulla och i vissa fall riktigt djärva. 
   Är det inte dags att tappa kontrollen, om ens bara lite, bara släppa taget och ta steget fullt ut, men även här gäller det att inte tappa balansen och vara dumdristig man måste hitta rätt läge men man måste få känna att man lever. Varit med om den känslan någongång?  den där stickande hemska underbara känslan som gör att man bara vill skrika högt och springa ut och skratta och säga åt resten av världen att den måste le, det är att leva. Eller när man hör den där speciella låten som får det att skära i huden och ger magen en klump och huvudet känner att man bara måste göra någonting, om det så är att raka av allt hår man har på vänster sida av huvudet eller kyssa grannpojken bara man får känna endorfinerna spritta i kroppen och man blir helt varm och galen.
     Så mitt råd till folket såhär på sensommaren är bara, Go Grazy, get together and do whatever så länge ni känner att ni lever.