Life is something that happens when you can't get to sleep.
                                                              -Fran Lebowitz

Det är söndag, söndag och jag har tråkigt. Egentligen är jag så trött så att jag håller på att somna med huvudet rakt ner på tangenterna men någonting får mig att låta bli.
Jag hittade ett citat som jag kände passade väldigt bra in, över huvudtaget.

Jag ville bara leverera detta citat med stil, så här: ta lite nostalgi i bilder


Så orelevant så att det blir relevant.


Finns det egentligen någonting i sjön?


Barbie är en slampa

Vi återkom en annan gång.

 


Control yourself
Take only what you need from them
A family of trees wanting to be haunted
                                    -MGMT, Kids

 

Jag är på skumhumör, alltså inte som badskum eller skumtomtar eller så, mer på ett jag-har-lust-att-sitta-utanför-ica-och-peka-på-folk-med-en-hårtork-Humör. Jag vill ha galenskap och puls.

Istället får jag trygghet, värme, tråkigheter och Arbete. Jag skulle förmodligen bli sveriges sämsta Svensson, det känns som att jag får loppor så fort jag ägnar mig åt lugn och tråkigheter (Hade jag varit ett barn i grundskolan så hade jag förmodligen diagnostiseras med någon form av bokstavssjukdom) Fast den vanliga Svensson har väl förstås försvunnit, blivit någon form av genmanipulerat monster. Nuförtiden har vi curlingmammor och helikopterpappor. Undrar vad min generation av vuxna kommer att kallas?

Jag har en del tid över, jag borde förmodligen samtala med Bossen och tvinga henne att ge mig lite förslag.

Återkommer när jag listat ut vilka fruktansvärda öden vi har att vänta!



Framtiden är här nu och den består av ekologiskt kaffe, återvinning, U.F.O:n, Läppstift och nöjen!

Sick of drugs and dancing feet
Sick of bars where people meet
Smell of crotch and sheets not clean
Hairy men in magazines
Every city looks the same
Running from the threat of rain
Pillow talk that's just for one
Saturday get nothing done
                 
Placebo, Drink You Pretty


Jag har fått årets första förkylning/influensa, har sovit i två dygn och mår allmänt pissigt. Vaknar till då och då helt genomsvettig och har ont överallt.
Nu är jag trött på detta och kräver sommar, sommar då man slipper bli sjuk hela tiden!

Jag funderade precis på en sak, finns det en gräns för hur roligt man kan ha? för alltså, om man åker karusell och äter sockervadd samtidigt så lär man väl nästan garanterat spy?
Gäller det alla andra nöjen också?  Om man har lite för roligt, är det då någon ger en influensa? för det är inte första gången det skulle hänt isåfall.

Nej vi kanske borde ha mer tråkigt för att hålla oss friska och sunda. Men vi borde skjuta lite på gränsen - Fight the power!

Nej nu ska jag återgå till mina feberdrömmar och koncentrera mig på att bli frisk!


Civilicerad och med glädjen på kontrollerbar nivå.


Ännu en random lycklig människa


I ett gränsland utan tullvakter



På återseende!

Vi förtjänar nog ändå
och få hitta lite tröst och så
och nånstans mellan porr och knark
tror jag att jag hittat min kant
                         -Hästpojken, Caligula



Jag har funderat på en sak väldigt länge nu, eller funderat är väl att ta i - det är väl mer bara en och samma tanke som fladdrar förbi gång på gång. "varför får man aldrig vara nöjd" är meningen som fladdrar förbi ett flertal gånger varje dag.

Vart jag än går så vill alla ha mer, de vill aldrig stanna och njuta av det de har, bara sträva efter mer.
Hur ska vi klara oss om vi aldrig är nöjda? Det handlar om att konsumera mera, skaffa mer utbildning, bättre jobb, snyggare kropp, längre hår, snyggare naglar osv.
Har det någonting med generna att göra, eller är det samhällets fel? Hela våra liv har vi fått inpräntat i oss att man alltid ska sträva efter mer, samtidigt som klatchiga fraser som "mycket vill ha mer" och "strävar man efter mycket mister man ofta hela stycket" florerat runt oss som myggor i skuggan en svettig dag i Juni.

Tvetydig dubbelmoral ger mig ingenting, samtidigt som den ger mig allt - är det en del av att vi alltid vill ha mer? Det räcker inte bara med att hela tiden vilja ha mer, vi måste ÄVEN komma på idiotiska uttryck som går emot allt annat vi står för, bara för att ha både och.

Min uppgift är inte att peka finger, att sitta och säga att jag är bättre än alla andra - För jag är själv exakt likadan, det sitter i ryggmärgen att inte nöja sig.
Och kom inte och säg "jofan jag är rätt nöjd", det är en lögn! Nog irriterar du dig på de tråkiga tapeterna, kärlekshandagen eller jobbet. "Alltid ska det vara någonting" som någon vis människa någongång sa.

Om det nu vore så att vi nöjde oss med att ha allt, borde då inte de klatchiga fraserna låta mer såhär "ju mer du har, ju mer du spar" eller "Den som allting har, ingenting mer behöver"? Men det blir ju fel, för om du nöjer dig när du har allt så kan du omöjligt ha allt, eftersom vi är inte nöjda fören vi vill ha mer!

Nu blev det sådär skruvat igen, välkommen in i mitt huvud.


Din girige, lycklige jävel!


"hallå där bruden, ska vi kela och hångla eller vela och krångla?"

Fridens liljor, på återseende!

Det blev vinter, och jävlar vilken vinter det blev. Det blev till och med ett nytt år igen, och man måste alltid reflektera över det år som gått när någonting nytt har påbörjats (det är mer regel än undantag!)

Nu har jag dock inte bloggat sen i Augusti så jag har liksom tappat skriften lite, men jag tänkte reflektera år 2009 i Bilder!

Januari

Vi åkte mycket isbil och njöt av kyla och vinter


Vi tyckte att jessica hade blivit tjock

Februari

Vi hade piercat Medusa och åkte med Lovan till sthlm och träffade seb.


Vi blev mycket olämpligt fulla och vaxade en annonym myndig röv

Mars

Vi åkte på själslig semester till Linköping och blev jättesjuka


Vi firade Sarahs 20års dag och satt några veckor senare i brors badkar

April

Vi åkte till sthlm och blev fulla mitt i veckan, sen åkte vi till dalen och jagade höns


Vi åkte till Avesta och klättrade under hästen - en kväll i total tristress

Maj


Ymme fyllde 20 och firade detta med stor glans!


Vi insåg att Jessica var på väg att spricka vilken dag som helst

Juni

Vi åkte på en sjukt underbar och minnesvärd resa till Polen


Världens underverk föddes och blev redan från början ett charmerande mirakel

Juli

Vi hamnade på ett sjukt bilflak på power meat med galna norrlänningar i kilt


Vi jobbade dygnet runt, men första veckan var vi lediga och åkte till hultsfred som volontärer och träffade massa nya underbara människor, bodde i tält i konstant regn samt såg en del grymma band!

Augusti

Vi åkte till Storlien och vandrade lite, fick se fantastiska saker och känna oss som små barn igen


vi åkte även över till trondheim, upplevde en sjuklig hetta, firade farbror med fru som fyllt 40, satt fyra personer på en stol, drack billigt vin, åt soppa och lekte med en slinky.

September

Vi använde Klara som transportmedel samtidigt som vi sjöng "aha is my shit" 


Vi blev gudmor till världens mest underbara varelse (min inofficiella favoritperson)
dock hittar jag inte en endaste bild från dopet

Oktober


Vi lyckades bli övertalade av syster att följa med på gayklubb i elles födelsedagsära en kväll vi sent kommer att glömma, efter den utgången så har ingen utgång riktigt kunna komma ikapp i rolighetsgrad.


vi åkte till Enköping och gjorde våran tredje tatuering

November


Den årliga födelsedagen (som var våran 20e) firades in i fem omgångar, mys med klara, aspackad utgång på hotellet, råparty på patricia, en dag på ett tåg plus topphemligt möte med bossen, samt en överraskningsfest jag sent kommer att glömma - Med facit i hand kunde jag inte blivit firad på ett mer perfekt sätt!


Vi åkte upp till östa en dag - ett liv, och fick livsglädjen tillbaka när vi sprang ikapp och brottades i sanden, mycket viktiga diskussioner hanns med också

December


Vi klädde ut oss till kyckling och hippiePippi, slöt upp med en mexicanare och Magnus uggla och kidnappade Tingeling på hennes 20års dag som vi tillbringade två timmar av på en bowlingbana - superb kväll!


Vi har även ägnat en oerhört stor del av december åt att vara allmänt snygga (och fula) med Lovisa, nyår firades lugnt,snyggt och sansat in i Huddunge, sen drog vi vidare på en efterfest för två i heby, två dagar av våra liv vi sent kommer att glömma, det var roligt mysigt och fyllt av kärlek - Precis som ett avslut ska vara.



Så, det var år 2009, vi hann med fruktansvärt mycket mer än det som hamnade här, det var svart och vitt OCH grått, men vi gjorde det - vi överlevde, nu ska vi se vad 2010 har att bjuda på.

Det enda jag kan säga är - Bring it on Biatch.

Tills vidare - Farväl