Natt. Helt plötsligt kom den bara, det blev tyst, lugnt och mörkt.

När började saker smyga sig på mig? krypa in under skinnet och liksom stanna? Man saknade allt det gamla innan man insåg att det nya är hundra gånger bättre, det nya som håller på att ta slut.

Det är så mycket känslor runtomkring mig, folk gråter och skrattar och jag bara står, står och tittar.Jag försöker insupa så mycket som möjligt innan Gyllene Tider börja skråla och folk sjunger "Det är över nu". Innan den sista festen tar slut och vi ensamma börjar att vandra ut i livet. Det tar inte slut, det är en dag på fredag också. Men då är inte alla ett "Vi" längre, vi är bara en massa "Jag".

Dag. Jag råkade somna någongång i Gryningen, efter en lång natts funderingar. helt plötsligt när jag vaknade så var det ljust, solen sken och vaktmästaren klipper gräsmattan utanför så att det brummar i hela mitt rum.

Guns 'n' roses spelas fortfarande flitigt i högtalarna, men allting ser så fruktansvärt annorlunda ut i ljuset. när det inte finns ett dunkelt mörker och en dimma över allting, nu när allting är ljust grönt och blått människor är ute och solar, alla bara njuter av livet just nu.

Och här sitter jag nu, inomhus, det är dags att gå ut och leva livet med alla de andra livsnjutarna.

Vi hörs.