Eller nej, det är onsdag men det känns som lördag.
Gårdagen orkade inte laga mat åt mig så jag bjöd LB på pizza, känns ju lagom bra idag att man inte ätit någonting vettigt på ett par dagar.
Idag dock blir det korvgryta, jag var hemma från skolan idag eftersom natten bjöd på mardrömmar och vakenhet plus en sjuhelsikes magvärk som inte ville släppa. Sen hare jag även ont i halsen och örat så för att inte missa morgondagen så var jag hemma och sov.

Nu på eftermiddagen har vi varit ut och kollat stan och Stallsiken, ingenting speciellt bjöds det på. Dock hängde inte huvudet med, men jag vägrar missa ännu en dag av skola så imorgon är vi tiptop igen.

Helgen närmar sig och jag är alldeles ensam, det kanske är bra eftersom jag fortfarande inte pluggat någonting! Måndag är ledig då jag bestämt mig för att inte komplettera upp mitt VG i språklig kommunikation, det är inte värt det nu när jag sitter fast i alla andra arbeten!

Jaja, det ordnar sig!

Dagens bilder är en smygfotografering på mig i slitet soffmode och en smygfotning av LB på rådhuset.

Då kör vi då! En genomgång, prov om tre veckor. Cirkulationsorganen och dess sjukdomar.
Jag som inte läst ikapp på diabetesen eller cancern än.

Måndag igen, som vanligt. Det känns lite som att hela livet är en måndag. Ingenting får jag gjort, idag har jag varit i skolan och pratat om social dokumentation, det slutade med att jag höll på att somna och liftade med en klassis hem när dagen var slut så jag slapp gå.

Hemma så har jag inte gjort någonting, jag har legat i soffan i vanlig ordning, är helt slut efter helgens långkörning. Ska vila ikväll och köra igång med resten imorgon.

Annars finns det ingenting att rapportera egentligen så vi kikar på de få bilder som togs i helgen, jag har blivit dålig på att fota.


Vi busa

När farfar kom gömde sig lilleman mellan mina ben

barnvakterna blev till slut tröttare än barnet

Lika pigg dagen efter och klättrade upp på mig och drog mig i håret

Han som heter Zakk hängde på sin halvdrogade farsa, Storebror kallar
honom för sin lilla gris.

Vi fikade

snyggt

Glad tjockisbebis i sjömanskostym!

Nu blev det som vanligt bara massa bilder på barn, jag ska försöka ta tag i mitt fotograferande snarast!

Hängde med morzan och farzan idag, gick igenom pappas stroke från början till nu så nu har jag lite mer inspiration och fakta till att börja med det.
Sen slängde jag in allting i bilen och hängde med småkillarna med föräldrar till 16.00 då det var dags att rulla hemåt.
Sid var som vanligt i sitt essä och sprang runt och pratade för glatta livet och berätta om allt möjligt, körde ner hela ansiktet i en mumsmums och roade oss vuxna så att vi nästan grät av skratt (eller jag iallafall, han är lätt den roligaste människan jag känner!) Zakk var mest tjock och glad precis som bebisar ska. Sid fick spela spel och titta på grejer på min telefon, han tillhör den där generationen av folk som kan smartphones innan de ens kan prata rent, lite häftigt.

Sen blev det som vanligt när man ska fara hem igen och inte vet när man kommer tillbaka, sid hatar en och vägrar säga Hejdå och så får man dra för att sedan dyka upp 5-7 veckor senare när ett helt liv gått.
Stannade på Ikea i Västerås och sprang igenom för att hämta handdukar och hallmattor, man är inte bortskämd när närmsta Ikea ligger 8 mil bort! Väl där insåg jag att dagens lunch bestått av två koppar kaffe och två mumsmums, så jag drygade ut förrådet med två Ikeakorvar (dagens tema var tydligen två).

Efter det övervägde jag om jag verkligen borde åka hem eller om jag borde sova i bilen på Ikeas parkering då jag insåg att jag lämnar familj och favoritbarn bakom mig för att istället köra 3h och komma hem till en tom, ensam och läskig lägenhet. För att få lite motivation så tvingade jag LB att ringa mig eftersom han jobbar natt och var ledig på eftermiddagen. Lustigt nog så fick jag telefonsällskap hela vägen hem, tror han var tvungen att kompensera det faktum att han inte kommer hem imorgon som han trodde utan på tisdag kväll. Det suger!

Som tur är så har jag skolan och klassisarna som underhåller mitt uppmärksamhetskrävande jag så vi överlever. Nu blir det unga mödrar ifrån i fredags och sen sover vi. Jag måste komma upp imorgon också.

På återseende!

Tjockis Zakk i världens ballaste sjömanskostym.

Jävla biologiska klocka, väckte mig halv sju, dock ligger jag kvar i sängen.
Gårdagen bjöd på barnvakt med mor och far, sid var i sitt esse och vägrade varva ner eller sova så när föräldrarna kom hem så var han pigg och pratglad. Det är helt ofattbart att lille bebisen blivit så stor och smart!
Jag frågade honom vad jag hade i min mage då svarade han "ehm.. En brossa" riktigt smart då det var en brossa mamma hade i sin mage förra året.
När jag och mamma sen skulle förklara att det inte är en brossa utan en kusin så sitter han och lyssnar och sen säger han "han heter Zakk" och pekar på som lillebror.
Jag tror att en del saker är lite för avancerade för en 2,5 åring även om han är smart!

Resten av kvällen var bara tokigheter, lillebror hänger med riktigt ordentligt och stirrar alldeles fascinerat på storebror när han far runt och hittar på bus. Lillebror är även han väldigt underhållande på sitt vis då han stirrar och klämmer och smakar på allt, och så är han en riktig liten tjockis nu så man kan begrava sig i hans hakor och mage och bara sniffa bebis, plus att han fått lika stora ögon som storebror fast med mammas blåa färg istället för pappas bruna.

Hänget i prästgården fick även det ett slut, de två bakfulla extremt slitna systrarna förvandlade sig till två snygga festprissar (förvandlingen var rätt otrolig att se) jag skyfflade in dem i bilen och tog med dem till Heby så att deras stackars moder slapp skjutsa dem.

De skulle på hotellet, det var jäkligt lockande då jag inte satt min fot där på 1,5 år. Detta vattenhål som tidigare betytt så mycket, de väggarna har fått se så mycket och där har en hel del av ungdomslivet flutit förbi i alkohol.
Dock kände jag att ska det va så ska det, ska jag dit så ska jag det med mina fruntimmer och inte med ett par partysugna ungdomar som fortfarande skriver sin historia på väggarna. (känns som att denna tant bör lista ut vart hon hör hemma nu) plus att jag förmodligen haft lite för roligt i mina dagar och då vore det dumt att rasera partyKristin genom att låta tantKristin försöka leva ut en kväll.

Efter dessa djupa filosoferingarna så styrde jag som sagt saaben mot björnarbo 111 där jag hängde med det som hjärtat pumpar starkast för, och jag ångrar det inte för en sekund då mina ungar växer upp utan mig, 5 veckor ett helt liv i deras värld så jag tränger mig in så ofta jag kan.

Det var helgen det, jag fick en bild på ett litet mirakel igår, grabben skulle ta sin välling och gå och sova.
Tror blixten är lite stark.

Lördag i byn, här hamnade vi i prästgården och blev fast i vanlig ordning när det är samtal om livet och allt annat

Vi får se vad livet bjuder på mer. Förmodligen ingenting då det är lördag, eller så kanske man ska hänga med gammelföräldrarna och småglina då deras föräldrar ska på bio.

Sådär då, ett studiebesök och ett möte i skolan senare så är vi i Huddinge.
Det var visserligen 3,5h bilresa däremellan också. 30 mil avverkade men nu är jag är i ett och ett halvt dygn. Yey.

Vi får se vad helgen bjuder oss på, men här är jag..

Jag skulle förmodligen ha mer ångest än jag har just nu om det inte var för att det var fredag!
Jag har skjutsat LB till jobbet och han åker iväg på vakttjänst hela helgen så jag får roa mig själv!

För tillfället så sitter jag i soffan och kollar på Nyhetsmorgon, Vi har sovmorgon till klockan tio idag för vi ska på studiebesök, sen blir det obligatorisk handledning i fördjupningsarbetet som jag inte har börjat på. Men jag har en plan i bakhuvudet!

Jag insåg att vi snart är halvvägs i väntandet och jag har inte en endaste bild på hur kroppen ser ut, och jag brukar alltid dokumentera allt.
Dock är jag inget stort fan av den allt mer otympliga magen då den mest bara ser fet ut, men för varje dag som går så händer det lite.

Dagens skörd av försök till dokumentation:

Grannen har partey, wohoo jag funderar på att ringa och mordhota dem lite då de inte tycks ha någon förståelse över att de har grannar med fungerande hörsel och över att det faktiskt är torsdag.
Skövdes partydag, och jag som ska upp tidigt.

Ligger i soffan och tittar på livet på bb på kanal 9, Skitkul att håna britterna! Plus att det är det enda vettiga som går på tv en torsdag som denna.
Var ner på stan en sväng idag, studierna gick som jag förutspått. Jag sitter totalt fast och orkar inte försöka. Men jag får försöka lite i helgen när LB kör vakttjänst och är borta tills på måndagkväll. På stan blev det fika och letande efter en jacka då jag glömt min i Sthlm.

Hemma igen så blev det vikning av tvätt, matlagning, byte av sängkläder och allmänt plock. Svenssondag helt enkelt!

Nu ska svenssontanten gå och sova. Innan det ska jag bjuda på dagens fulbild, magen uppifrån, mest tarmar och fett men man blir lika chockad varje gång man tittar ner och ser den.

Då kör vi igen då, gårdagen var inte riktigt min dag. Efter att ha suttit och stirrat på en dataskärm i trettio minuter och halvt börjat gråta av oinspiration och ilska. Två hemskrivningar som vi visserligen har en månad på oss att göra så det tror jag inte är något som helst problem (det är en om diabetes och en om cancer och båda ämnena är otroligt intressanta), plus en argumentering som jag har att göra för att komplettera mig till ett MVG i språklig kommunikation och ett fördjupningsarbete om stroke som jag ska ha påbörjat tills imorgon.

Dock så kommer jag inte igång, motivationen är slocknad och jag bara tittar på uppgifterna och känner inte igen mig, i vanliga fall brukar jag sucka, dra upp ärmarna och sedan köra på (varva det med ivriga diskussioner med klassisar för att försäkra sig om att man är på rätt spår) och sen är det klart! Nu bara sitter jag och är frustrerad och irriterad och vill ha sommarlov.

Men vi får bita i det sura äpplet och köra igång, argumentationen skall ha ett första utkast till på måndag, dock känns det lite drygt eftersom jag vet ungefär vad jag ska skriva men får inte fram en tes och enligt min lärare så kan man inte skriva en insändare utan att först ha en tes.

igår iallafall så blev jag hämtad efter att ha gett upp och ringt LB, jag ville inte åka hem så vi tog en tur till Skara, mest för att bara åka lite bil och se oss omkring. När vi kom hem igen så stannade vi på Mcdonalds då jag fick ett något otroligt starkt sug på en cheeseburgare, lite fika senare så åkte vi hem och tog itu med lägenheten som behövde en omgång.

Imorse vaknade vi upp och en ny prinsessa var född, tjohej! Nu ska jag försöka jobba lite hemifrån och få någonting gjort då vi faktiskt har hemstudier idag. Tror dock inte att jag får så mycket gjort.
¨

Jag stal ett barn i höstas när vi var på dop


Utsikten från Ryds grottor i september när hanna var här och hälsade på

Mannen dammsuger soffan. Tänk att det ser ut som han gör sådant jämt. Vad bortskämd jag vore då. Men inte, jag börjar tro mer och mer på det här med att karlar inte ser när det är stökigt! Dock har jag turen att ha en som faktiskt vill lyda när jag vill ha det städat hemma så att jag slipper göra allt själv! Nu gick det ju fort.

Vi hänger i skolan, och idag är inte dagen att göra saker. Jag saknar min motivation den är helt försvunnen, istället så längtar jag bara efter Sid! Jag funderar på att seriöst lägga mig och sova istället.
Ringde LB som är ledig denna vecka så han är på väg och ska hämta mig, sen tänker jag göra någonting kul så att jag har motivation till att komma tillbaka imorgon och börja om!

Yen- jag har löst mysteriet, det är min Iphone som inte tillåter att blogginlägg därifrån kommenteras. Men jag får ordna det en annan dag.

Lilleman när han var liten bäääsis (som Emma hade uttryckt sig)
Svårt att tro att han idag är en stooor kille (som han själv hade uttryckt sig)

Jag hänger i soffan och kollar på 112-på liv och död, inte det mest inspirerande man man kan göra men efter en lång dag när man försökt klämma in massa kunskap så känns det lagom hjärndött.

Dagen idag, åh herregud det blir svårt att lära sig saker när man hela tiden får förvirrande information. Men det ordnar sig, jag ska ta lite ensamtid med böckerna.

LB hänger på hemnet som vanligt, det är hans nya hobby, fastighetsmarknaden. Själv försöker jag hålla mig lagom framtids-engagerad, det känns som att jag har massa annat att hinna med innan framtiden är här!

Kvällens hjärndöda temaklädsel är de otroligt snygga och sköna pyjamasbyxorna som jag fick av syrran i födelsedagspresent. (nu är det kväll och jag har ätit massa mat så det runda rosa i bild är räkan som för tillfället trängs med en massa spinat i min mage)

Sådär, UL gjort. Det gick bra idag jag har inte känt så mycket i några dagar så det var skönt att få se räkan på skärmen och höra att både hjärta och hjärna såg bra ut!

Sen körde vi skola några timmar, helt utan inspiration men jag påbörjade min argumentation åtminstone så det var skönt. Sen hem och äta och så sov jag i någon timme innan jakten på barnvagn var igång men nu tycks vi bestämt oss.
En Urban jungle mountain buggy blir det förmodligen.

Sen blev det Ica i och storhandling och sen hem och göra biffstroganoff och ris. Funderar på att äta en låda vindruvor också, mest för sakens skull. Jag har i flera veckor kunnat äta normalt (förutom att ingenting smakar gott och att lax, kyckling och köttbitar äcklat mig) fram tills i helgen då det måste blivit ett stort svart hål i min mage som kräver fyllnad hela tiden plus en mysig halsbränna.

Nu ligger jag på mage i soffan och räkan är i uppror och sprattlar och sparkar för att få plats. Om en vecka och en dag är det halvtid. Helt stört, halvtid liksom, var det inte nyss jag satt i badrummet alldeles ensam och upptäckte att det var ett plus på Stickan som jag kissat på mest för att konstatera att jag inte var gravid.

Det var förövrigt en underlig dag, LB var på högvakt och okontaktbar och jag ville inte blanda in någon oinsatt så jag ringde Lovisa och bara var i chock. Kul såhär nu när man vant sig vid tanken av räkan som en del av livet men då var det lite otäckt.

Vi slänger in bild på räkan från idag, blyg rackare som ligger uppåt med armen mot ansiktet

Hemma efter en helg i Sthlm, klant som jag tydligen är så glömde jag min jacka! Grejt! Min favorit som är lång och lagom nu i kallare tider. Men men, vi kör ändå!

Imorgon blir det ultraljud del 2, blir mycket intressant. Vi får se om räkan hunnit ikapp och fortfarande är med oss!

Men nu ger vi upp efter en lång bilresa!
Så kör vi imorgon igen!

(tills dess så kommer det lite änder i en damm)

Fridens!

På tåget mot Stockholm, finns det något värre än att åka tåg på fredagar? En annan är ju van att kunna hoppa på tåg utan att ha bokat biljetter innan och bara köpa biljett på stationen vilket gjort att man kan åka vilket tåg man vill.
Skulle jag göra så nu så skulle det bli fruktansvärt dyrt. Vilket gör att jag nu var tvungen att åka fredagståg med resten av Sverige.

Nog klagande om detta. Eller nej, jag måste bara få lägga till varför jag hatar fulla fredagståg, det är för att jag alltid får kufar bredvid mig. Idag var det en ung herre med något grovt fel på munnen så den var öppen som en fågelholk och spred en vidrig odör omkring sig. Till detta matchade han smutsiga svarta jeans, trasiga skor modell 1989, bombarjacka, blå Palestinasjal och ett pubertetskägg.
Man ska älska som näste osv. Men det där var bara en och en halv timmes plåga!

Annars så är det helg, hela veckan har varit helg känns det som, men skönt att vila ut lite så att vi kan köra på hela nästa vecka istället och då förhoppningsvis få någonting gjort!

Aja, får se om jag har någon trevlig bild i phonen att förgylla inlägget med.

Ensam hemma efter en dag i skolan, jag vet inte riktigt om vi fick något gjort då hela klassen är på mentalt sportlov.
fick någon form av anfall på medicinsk grundkurslektionen då jag skrattade tills tårarna rann utan att sluta (dock skyller jag detta på Sara som borde fortsatt vara teater-estet istället för undersköterskestudent), men vi har roligt iallafall. Dagens bästa var iallafall att morgondagen är inställd pga. bristande intresse.. Eller så har läraren fortfarande flunsan.

Nu sitter jag hemma vid tvn efter en fika på stan, struntade i simning på arenan för cabrolé cheesecake på rådhuset, sen fick jag skjuts hem av en vänlig själ och sen dess har jag bara legat. Mötte medicinsk grundkurs läraren på parkeringen när vi var på G hem, hon sa att hon rättat våra prov och döm av min förvåning då jag hade fått MVG trots mina bristande kunskaper i både astma och lunginflammation. Däremot så glänste jag när det gällde våra organ och gasutbytet i lungorna.

Räkan ligger och puffar mig i de inre delarna, misstänker att det är trångt där när den måste slåss mot en massa cheesecake och en dator uppepå sig, men life is a bitch även för de som fortfarande är under produktion.
Räkan har förövrigt varit väldigt stilla sen LB drog, jag har knappt känt någonting trots att den brukar försöka påkalla min uppmärksamhet ett par gånger om dagen genom att raffsa mig lite inifrån.
Räkan som vi även ska få se igen på måndag, hoppas innerligen att den vuxit på sig lite och att allting fortfarande ser bra ut och att vi nu kommit ikapp de veckor som vi missat på förra ultraljudet!


Utöver detta så har jag funderat på att komponera ihop en summering av 2011, dock enbart för min egen skull då det är årets roligaste inlägg att läsa efteråt men jag känner mig lite lätt trött på mig själv efter all denna ensamtid så jag tror jag sparar det till en annan dag.

nej, så rolig som jag är så ska jag infoga någon trevlig liten bild att kika på..


Lilleman 1 har blivit något så fruktansvärt duktig på björnen sover,
blir lika varm i fasterhjärtat varje gång jag hör det
(Var även tvungen att filma ett par gånger för att kunna
avnjuta det hemma)

Lilleman nummer 2 har vuxit och blivit en helt egen liten människa


Sid ska bli fotograf så han får öva med min kamera ibland,
rätt schysst för att vara tagen av en 2,5 åring

P&L 2011, inte för att jag saknar festivallivet, men sommar och livemusik skulle inte sitta fel nu.
Svårt att tänka sig att det en gång var så varmt att man kunde sitta i bikini och ändå svettas så att det uppskattades att en galen karl tömde 5 liter iskallt vatten över en.

fridens

Då jag är lat och inte orkar slå på min stenåldersversion av laptop så gör jag inlägg från iphonen. Detta medför autocorrect och det i sin tur resulterar i att en del ord ändras utan att jag reflekterar över det.

Jag ner allra ödmjukast om ursäkt för detta, när jag läste det tidigare inlägget så insåg jag också att jag blivit sämst på att stava. Men det brukar komma tillbaka efter ett slag. Och tills jag orkar slå på datorn och lägga till lite bilder så får det bli som det blir.

Så idag, idag var det ledigt från skolan då min lärare är sjuk, jag tänkte vara ytterst effektiv och gå till skolan och börja på mitt fördjupningsarbete i stroke och sen till arenan och simma lite efter det.

Men nej, istället så har jag varit hemma och tittat på skräpTV, tog en promenad ner till primärvården med ett litet rör med kiss i fickan, efter det så blev det en minipromenad i det vackra vädret, dock var det snöslask och snålblåst emot mig så jag gick hem och la mig på soffan igen.

Imorgon är det skola igen så då måste jag göra något vettigt, kanske motivationen återkommer då.

Har även haft en otroligt dryg smärta i höftbenet/låret/ryggslutet på vänster sida, det plus min ensamhet och bristen på motivation har gjort att jag ätit massa glass, det var för övrigt jävligt äckligt och bidrog bara till det usla humöret. Nu ska jag hålla mig vaken en timme och sen somna och vakna upp till en ny dag med ny motivation!

Nytt år, ny månad, ny termin osv osv.

MVG i tre av fyra ämnen, det ni! Resten kommer sen. Undra hur jag ska lyckas hålla standarden till nästa termin?

Det är mycket som händer nu, LB är och försöker skaffa sig ett nytt jobb i huvudstaden,mina lärare är sjuka och jag ligger hemma och tittar på skräpTV.
Utöver det så växer magen en dag i taget, och eftersom en fågel viskade i mitt öra att Skövde ligger alldeles för långt bort så funderar jag på att seriöst börja blogga så att de 4 människorna som är tillräckligt nyfikna ska få haka på de kommande 5 månaderna så att jag slipper bli beskylld för att vara dålig på information.

Så vi börjar idag, enbart för att se om hela det här med att blotta hjärta och själ på internet är någonting för mig. Jag lovar ingenting men för eran skull.

Kanske även för min gamla mammas skull, hon har ju också upptäckt internet nu och eftersom jag är kass på att informera familjen om livet i Skaraborg så kanske detta vore något.


Vi inleder med en bild från den 1/11-1012, och för de som inte vet så är detta dagen före min 22års dag.


Sen fortsätter vi med räkans första snapshot som gjordes på KSS klockan 08.00 den 1/2 -2012 alltså prick 3 månader senare



avslutar med en bild på de första kläderna som faktiskt inhandlats, det blev dessa trots att vi inte vet vad det är för kön på räkan.
Det var en tidig födelsedagspresent till LB då han några dagar tidigare sagt "den måste ju ha någonting på sig när det kommer ut" plus att han har någon konstig relation rulle elefanter (misstänker starkt att detta beror på att det är det ända djuret som är längre i mankhöjd än vad han är från huvud till tå)