Where are you and I'm so sorry
I cannot sleep, I cannot dream tonight
I need somebody and always
This sick strange darkness
Comes creeping on so haunting every time

                                        - Blink 182, I Miss You

 

Idag när jag körde hem från jobbet så glömde jag helt plötsligt bort att jag hade körkort. Har ni fått en sån känsla någongång? man gör någonting som man gjort tusen gånger förut och helt plötsligt har det blivit sån rutin så man för något ögonblick glömmer bort hur man gör.

Paniken som bubblade inom mig var total, även om den bara varade i några hundradelar så var den där.  Det kändes som att jag hade tagit mig vatten över huvudet och inte riktigt kunde ta mig ur det. Sen insåg jag att jag haft körkort i två år och en och en halv månad och att jag är mycket välbekant i hur man handerar detta motorförsedda fordon som jag satt i.

Då gick det över och vi blev glada igen.

Egentligen så borde vi göra mer läskiga grejer bara för att få den där tillfredställelsen när det är över och har slutat bra. Frågan är bara hur vi hittar en lagom läskig aktivitet som slutar bra?



En mycket anonym läskig handling som inte slutade i ond bråd död som jag först förutspått!


en annan mycket djärv handling gjord av någon annan. Bryta upp-byta stad-börja på nytt


Moderna kläder - mycket modigt!


Impulsiv, på gränsen till idotisk! då vi fortfarande var unga och dumma!

Hey child, things are looking down.
That's okay, you don't need to win anyways.
Don't be afraid, just eat up all the gray
and it will fade all away.
Don't let yourself fall down.
                                 
- Patrick Watson, The Great Escape

En bild säger mer än tusen ord, idag har jag massor av ord i huvudet


Vi var små


självutlösare


sommar


Hundmotion


Myndighetsförklarad med bossen och ansiktsinflammation


Stryk skulle hon ha!


Smultronställe

Kärlek


Löv

Det viktigaste som fanns


Jag ska inom en snar framtid ner i arkivet för att tillfredställa Bossens sjuka behov. tills dess så är ni välkomna att se hur det ser ut i min hjärna för tillfället, vintern har gått mig åt huvudet. Ge oss sommar!

Nu blir det disneyfilm och efter det får världen se.

Men om hon ändå bara ska vara besatt av mig så kan hon lika gärna vara kär i ett träd.
                                                                                        -En väldigt anonym, blogghatande, vän



Minns ni förut? 
När vi skrev ner allting som var viktigt, vi lyssnade på musik och filosoferade i timmar, Minns ni snöhögen där någon blev för glad och sa "nej, för du är min fru", minns ni chokladen som smakar bajskaffe, då allt var en fråga om liv och död, då vi plåstrade om varandra, torkade tårar, skrattade till frågor som "skulle du älska mig även om jag såg ut såhär?".
Minns ni sommarkvällarna då solen var alldeles underbart vacker och gick ner över åkrarna, minns ni känslan av att vilja allt, minns ni världsherraväldet?
Minns ni nyår då tummen bara la på luren hela tiden, minns ni gud som ett bär, förlåt-för-att-vi-övergav-dig-laman, bebis t-shirten med en cool bild och minnen på?
Den där gången då vi trodde att vi visste allt, när vi var coolare än coolast, klottret, pepparkakshusen, kreativiteten, golven, spyorna, hånglet, ångesten, lyckan.
Midnattspulkan, natziwandas onda död, bröllop, begravningar, maten.

Minns ni den första kaninen på födelsedagen, kaninernas oerhörda fortplantning, ägg i håret, glödlampor i munnen, nyårsknäck?
Killbill-skivan, tanka tid bakom en kassa i lanthandeln, inga fel att rapportera, vandaliseringen, skyltarna, allt som sagts och gjorts, alla bråk, alla skratt, all kärlek, allt hat?

Kommer ni ihåg den där gången då det fiskades fisk utanför macken med en vägpinne som fiskespö, den kalla födelsedagspromenaden i snålblåsten, alla gånger det blev fel, bristen på kommunikation, alla sms, alla filmer, alla internskämt, disneyfilmerna?
Något som inte får glömmas är all alkohol, all tobak, alla promenader, alla samtal, maskrosor, vitsippor, solariebränna, frostbett, hästskräck, körkort, resorna, äventyren, telefonsamtalen om allt och ingenting, gräsmattor, fotbollsplaner, pojkarna, barnen, föräldrarna, cyklarna, kunskapen.


Ni glömmer väl inte att minnas?




twisted sisters

Vägpinnefiskeri

Lycka i påsar

Kulturklotter

Det viktigaste


Vart får jag allt ifrån? GLÖGGEN