Pusslar liv just nu, jobbet går bra, Daniels jobba går bra och Astrid gillar dagis. Det enda som är, är min matte B jag skulle läsa, skulle. Förra veckan så var jag så hiskeligt trött och igår så slutade jag jobba 5 och matten börjar 6 men det fanns absolut ingenting ätbart hemma. Och utan ätbart så kan en dö.

Vi kan säga att jag valde livet!

Sen att matte ger mig dödsångest och jag känner att jag verkligen måste ha tid till att lära in det är en annan parentes! 

Hur som helst så skjuter jag lite på matten just nu, jag har hela livet på mig att bli och att göra och just nu så fokuserar jag på jobbet och familjen! 

Annars finns inga fel att rapportera som en vis kassaapparat i Huddunge en gång sa. 







Skaran med barn jag får ha omkring mig börjar bli stor, det känns rätt grymt att få umgås med dessa ungar när de hänger med varandra.




Barnen avslutade helgen med att bada, var väldigt skoj att se Zakk efteråt då han lånade sin mammas skor och skulle ha en handduk i håret precis som hans mor brukar när hon har duschat. 


Pimpade köket igår med en broderad tavla som hängt hos mormor alla år. Hann med att städa klädkammaren som blivit stökig efter sommarens alla upptåg.
Dock har inte fåglarna hittat någon plats att vara på. 
Med fåglarna menar jag givetvis de uppstoppade jag ärvt från mormor och morfar, krokodilen står just nu på skänken i vardagsrummet men tanken är att den ska komma högre upp så inga små fingrar får tag på den.

Nu sitter jag på bussen mot jobbet, får se vad Tisdag har att bjuda på.
Idag gjorde jag tredje arbetspasset denna vecka, detta innebär att jag har tre kvar, varav två är superduperkorta, jobbar 16-21 lördag och söndag. 

Tre pass kvar sen byter jag bana igen. Ska bli spännande att se hur hösten blir och vart jag tar vägen sen. 

Efter jobbet var jag hem och duschade och åkte sen till Farsta centrum och kollade i alla affärer efter något att ha på mig på mormors begravning på fredag, provade allt jag hittade som kunde tänkas fungera och som inte skulle vara för varmt. Det slutade med en relativt ful (billig) sommarklänning från Gina tricot då allt annat i sommartid var för vulgärt/varmt. Åkte hem och lagade mat och har nu legat på soffan sen middag, det börjar bli långtråkigt att vara ensam nu.

Försöker gå in min skor ordentligt,dagens outfit liksom.

Kom precis på att jag köpte fyra pocketböcker idag också, ska kanske gå och lägga mig och läsa för en gångs skull, intalar mig att jag sover bättre om jag inte somnar vid TVn.
Tisdag idag alltså, jag har pysslat lite hemma och hängt tvätt och grejer men det är så kvavt i luften att det knappt är någon idé att tvätta då allt bara luktar surt. Diskmaskinen lika så, allt luktar äckligt bara!

Jobbade 15-20 igår, det var outhärdligt till en början, det kändes som det var ca 40 grader på jobbet och att ens försöka röra sig var hopplöst! Fy farao bara och stackars de gamla som är rätt risiga i skicket som det är utan tropisk värme. Men det var inga större katastrofer igår och ikväll jobbar jag till 21 så jag hoppas på samma sak idag också.

Pratade med Daniel, han var på Ölands djurpark med Astrid, Gud så jag saknar min unge! Jag är ju van att vara ifrån Daniel och det underlättar genom att vi kan prata. Men att inte kunna titta på alla Astrids upptåg som jag får berättat för mig är rätt så tungt nu när det varje dag dyker upp fler ord i ordförrådet och mer bus och påhitt. Men det låter som de har det jättebra och det har jag också på ett sätt då jag äntligen får ta igen på en hel del sömn jag saknat! 

Och på fredag är jag ju faktiskt ledig!

Jobbar 7-14 imorgon så efter det måste jag åka och köpa något att ha på mig på mormors begravning. 

Annars brinner det, och jävlar vad det brinner! Hela Västmanland står i brand och det känns väldigt läskigt att de inte får stopp på det! Håller tummarna för massor av regn!


Hade middag och drink med klara i lördags, vi blev mer fulla än vad planen var och hade en skitskum och rolig kväll på stan! 


Igår när jag vaknade så såg jag ut ungefär såhär, fortfarande vätskebrist efter lördagen!
Fick en väldigt söt present för tack för denna sommar från jobbet. De är bra söta våra kollegor!