Another head aches, another heart breaks
I'm so much older than I can take
And my affection, well it comes and goes
I need direction to perfection, no no no no
                                                                -
The killers, all these things that i've had done

Vi lämnar spår. Det har gått så lång tid nu så spåren börjar att synas, det märks att man har gjort intryck (eller kanske avtryck) både i världen och i personerna runtomkring. Jag har alltid trott att det jag har gjort inte märks i världen. Men det gör det tydligen.

Isbergen smälter, graderna stiger och vi hoppas att hela USA snart ska ligga under vatten, det är sådana spår vi lämnar efter oss. Vad spelar det för roll, livet tar ju snart slut ändå, eller? Vi uppfinner mirakelpiller som ska hålla oss starka och friska så att vi lever dubbelt så lång tid som moder natur vill att vi ska göra. Samtidigt så uppfinner vi gifter som kortar ner våra liv, Alkohol, Droger, Tobak, Mat (för vem har inte hört att du får cancer av att äta chips?)
 
Hatar vi oss själva så mycket verkligen? Så mycket att vi långsamt måste ta livet av oss, om det inte gäller att smälla i sig så mycket piller och gifter och mat som möjligt så handlar det om att man får för lite. Vi blir undernärda och plågas lite mer, men hey, vi är ju snygga iallafall!.  

Igår var jag och hälsade på i min stad (jag måste åka dit då och då och se så att den står kvar och att alla lever) Jag fick två människor att gråta av min blotta existens, och ännu flera att tjata om hur saknad jag var. Nu tror ni att jag skriver detta här för att ni ska tro att jag är underbar och älskad av alla. Men nej tvärt om faktiskt, jag är inte så älskad, inte så populär och jag är faktiskt raka motsatsen till underbar, en riktig elaking då och då. Men på min långa krokiga färd genom livet har gjort att jag sprungit på människor som jag faktiskt klarar av att tycka om (till och med älska). 

När folk igår lyckades få kontakt med sina känslor så började jag känna mig lite obekväm, jag har aldrig förstått att man kan göra ett sådant intryck på människor, så att de blir alldeles varma och glada av ens existens. Den makten har vi alla över någon, och det är något som vi ska vara försiktiga med, inte missbruka eller kasta bort.
För tänk på att allt tar slut, oavsett om det är Blondinbellas bloggande, älgjakten eller livet.

ta vara på det.

A - Du får aldrig dö.
K - Nej nej.
A - Seriöst, om du dör, då måste jag skjuta huvudet av mig, för då vill jag inte vara med längre.
K - Okej då.


Slussen. 03.15.
fridens.
You know, there's too many buttons in the world. There's too many buttons and they're just- There's way too many just begging to be pressed,they're just begging to be pressed,you know? They're just - they're just begging to be pressed, and it makes me wonder, it really makes me fucking wonder, why doesn't anyone ever press mine? Why am I so neglected? Why doesn't anyone reach in and rip out the truth and tell me that I'm a fucking whore, or that my parents wish I were dead? - Lisa, girl interrupted.



                                                                                   Stop

Om att trycka på knappar. De pratar om det i en av mina absoluta favoritfilmer (alla kategorier), det är de ni kan läsa om längst upp här, allt handlar om knappar. Man måste bara trycka på de rätta.

Det handlar även om att vara galen, att känna sig galen i en värld av normalitet. Eller ännu värre, att känna sig normal i en värld av galenskap. Jag tror att vi människor älskar våra knappar, eller i allafall de knappar som bara vi själva trycker på. De mörka knapparna, de som skriker tryck på mig, men vi ignorerar det. Vi ignorerar det så mycket så till slut måste knapparna trycka på sig själva. Det är då det blir galet.

Det är det galna som vi gillar, det är jag säker på. Vi människor vi älskar att få flippa ut, vem har inte drömt om att spöa skiten ur den där irriterande GBglass gubben i plast som står utanför diverse kiosker runt om i landet? Vem kan neka till att de någon gång har tänkt tanken på att elda upp exets bil, ni vet den där snygga bilen som ni har så många minnen ifrån. Den som han nu kör runt någon annan speciell människa i. Fram för allt, vem har inte drömt om att faktiskt få göra det som Ted Gärdestad sjunger om i "Eiffeltornet", när han sjunger att han tänker hoppa om du sviker mig.

Innerst inne så är vi riktiga drama queens allihopa, jag vet det. Vi vill alla flippa ut och skrika något i stil med det som Angelina Jolie gör i girl interrupted (åter igen, citatet högst upp) vi vill att någon ska se oss, älska oss, knulla oss och förstöra oss. Så att vi kan få trycka på våra crazybuttons för att sedan börja om karusellen igen.

Karusellen som jag brukar kalla för livet ibland.  Jag har ett måtto som jag brukar ta till när någons crazybutton har exploderat, "alla behöver vi terapi, det handlar bara om vilken mängd vi behöver". Människan är galen, det finns ingenting vi kan göra åt det. för så vitt jag har förstått så älskar vi det.

"oj, jag råkade bara komma åt den där rackarns lilla knappen" - Dynamit Harry.