absolut love

0kommentarer

Det gick så sakta, tog sån tid, varenda vecka var ett år
Vi ringde ibland för att fråga hur vi mår
Tills jag sa "Väntar du på nån eller vill du bli min?"
Du sa "Vad svarar man på sånt?", jag sa "Man svarar nog ingenting"

                                                                    -Lars winnerbäck, om tiden vill ifatt


Jag tror att man måste fylla på lyckoförrådet ibland, strunta i allting och bara fylla på. Helst ska man fylla mer än mycket så att man kan leva på reserven ifall det ordinarie tar slut.
Just nu koncentrerar vi oss på att fylla förrådet, vi åker bil alldeles för långt bort, vi hoppar i vågor, vi tar långa promenader och vi lyssnar på musik.

Jag skyller på hösten som är alldeles runt hörnet, det spelar ingen roll att väderleksrapporten lovar en andra halvlek av sommaren. Skolorna har dragit igång och semestern är slut, dessa faktorer brukar ofta skapa smått panik hos folket. Det är därför det är extra viktigt att vi fyller upp förråden med lycka nu, sen kommer den kalla gråa hösten. Sommaren är slut, kanske blev det inte den bästa sommaren i år heller, vi åkte inte på den där underbara semestern, kanske jobbade vi under de soligaste veckorna eller så bara sket det sig med sommarflörten. Hösten lovar inte lika mycket som sommaren, men om vi verkligen anstränger oss nu så kanske någonting spännande händer!


Fyll upp till bredden och lite till så hörs vi i höst.







Lycka, smultronställen,strand, vatten,luft, skutt och vågor!


Brottningsmatch

Utgång med goda vänner och vin

Tills senare, välj glädje!

 

"nu slår vi på greatest hits 2007, så ska vi se vad som var så jävla great då!"

Kommentera

Publiceras ej