Another day in paradise

0kommentarer

Varmt idag med, dock med moln så vi bestämde oss för att inte åka iväg någonstans.

Tog sovmorgon, åt frukost och i vanlig lördagsanda en promenad till stan, kaffe och glass på rådhusets uteservering med utsikt över torget där Sverigedemokraterna stod och talade om "papperspoliser" Skövdeborna framstod inte som några direkt politiska varelser med tanke på att ingen på hela torget verkade vilja lyssna aktivt, som mannen som talade påpekade "hade detta varit i Jönköping så hade vi inte kunnat tala utan minst ett 30tal poliser som skydd" .Här stod det två poliser i skuggan under ett träd i ena hörnet av torget känns tryggt med en sådan stad.

Ett varv kring torget då vi ändå var där och en promenad hem till balkongen där jag höll ut i en timme iallafall, har börjat läsa en bok. Helt för nöjes skull faktiskt, fick den medskickad i Amelia men har inte fått för mig att läsa den förrän nu. Har kommit en bit in och än så länge är den inte dålig! Vecka 36 heter den, någon form av deckare ska den vara.

La mig på soffan och somnade en stund, upp och laga latemansmat, hamburgare med bröd. Nu får vi se vad kvällen bär oss, inte så långt hoppas jag med tanke på att detta varit den perfekta dagen att inviga en förhoppningsvis lat försommar.

(vädret till ära så kör vi på blommigt)

Kommentera

Publiceras ej