No pain

0kommentarer

No game?

Eller det känns ju jävligt onödigt, iallafall i mitt fall, jag har kommit i obalans, det är inte bara min organ som ligger fel utan nu har jag på något via fått kroppen ur balans och ryggen vet inte lägre hur den skall hålla mig uppe.
Smärta i ländryggen gör att jag inte kunde bidra med min närvaro på praktiken idag, känns skönt att ha bra folk på praktiken som är snälla (lite för snälla?) över min gravidkropp. Men jag hoppas att jag är tillbaka i morgon, ska stretcha ryggen allt jag kan i kväll, när jag hittat orken att kliva upp ur sängen.

Ond cirkel, jag får ont av att ligga men att stå och gå är fruktansvärt plågsamt men jag behöver verkligen röra mig och sträcka ut ryggmusklerna för att lätta på trycket! Tur att man varit med förr och haft ont i ryggen så att jag nu har mina knep med smärtan!
Annars då? Jovars, fick nyss en spark i njuren, det var trevligt. Känns skönt att bebis inte är så livlig som "alla andras" (det där var inte ironi det bara känns lite som att antingen så ljuger alla kvinnor i hela världen om sina graviditeter eller så har jag haft en otroligt underlig upplevelse, dock påpekar min BM om att allt jag känner och går igenom är fullt normalt så jag litar på henne!) för hade hon varit sådär livlig som alla andras barn tycks vara så hade jag förmodligen haft rejält ont inuti. Jag kan fortfarande (oftast) ligga på mage, om än lite vriden för hon tycks ha en grej för att bosätta sig långt ner i magen, jag blir förvånad varje gång jag känner en liten puff ovanför naveln!

Idag har vi utnyttjat den oförberedda ledigheten med att åka och storhandla, jag vaggade runt med handen tryckt mot ryggen eller halvt liggandes över kundvagnen. Så blev det såklart avstämning på självscanern på Icamaxi, bara att släpa upp allting ur påsarna och sedan packa ner det igen, ryggen kände då att den sa upp sig. Som tur är så skaffade jag mig en stor och stark karl som bar upp alla påsar de tre trapporna som vi har till hemmet.

Innan vi kom hem tog vi dock en avstickare till babyproffsen (på Daniels initiativ) efterlyste vårt skötbord som tydligen skulle komma tillbaka men de visste inte när, de skulle iallafall ringa när det kom in. Sen kollade vi på grejer i övrigt och insåg att vi inte kan någonting om barn (eller det känns så när man ser alla dessa hyllor med prylar som man inte ens behöver!), kollade skötväska, även här hade jag stora krav och kriterier och underligt nog var det Daniel som hittade en som vi båda gillade, massor av fack och grejer, tämligen ful men praktisk! Vi får hoppas att den uppfyller våra förväntningar!

Har fått uppdateringar hemifrån om att bror och Håkan (med diverse maskiner) grävt fram pappas toyota under ett rasat fårstall, dessa ska jag nu dela med mig av när dottern slutat köra in foten/huvudet/ någon annan udda kroppsdel i mina revben.

(jag kan eventuellt stulit några bilder från Facebook, fått några skickade till mig och tagit några själv. Jag tar inget ansvar i vilken ordning de kommer eftersom iphonen gör som den själv vill)

Kommentera

Publiceras ej