Ah

0kommentarer

Fredag - en lukt av svett, sovande karl och ilsken bebis. Sängen kallade 20.30

Lördag - stan hela dan, äcklig middag, en biltur i närområdet som åter igen måste påpekas är otäckt vackert! Skaraborg växer på mig lagom till vi ska flytta! Men den goda nyheten är att vi fortfarande är vakna, kors i taket 21.20 är klockan och ögonen är öppna.

Inga nyheter, eller jo, Astrid har tagit något starkt, hon asgarvar hela tiden och när hon inte gör det så gråter hon och vrålar enda nerifrån från tårna. Åh den där ungen underhåller mig något så otroligt!
Nu sover hon dock, hon var så arg så arg så det var faktiskt på grund av henne som vi tog en biltur, hon vägrade slappna av hemma, men i bilen sov hon och sen stannade vi till på Coop och handlade då låg hon i min famn och skrattade så hela hennes pyttekropp skakade samtidigt som hon var helt utslagen och bara somnade mellan varven. Hemma igen fick hon mat och sen sin säng och föräldrarna fick helgTV och godis!

Nej, åter till lördag! Vi hörs.

(att fånga ett leende på bild är i princip omöjligt då hon varje gång telefonen/kameran/iPaden kommer framför hennes ansikte så kniper hon ihop ansiktet och ser fundersam ut)

Kommentera

Publiceras ej