Städa städa

0kommentarer

Städa ja, det är ett måste när man har en icke rumsren bebis, nyss när jag matade henne för kvällen så spydde hon ner sig själv, mig, soffan och golvet från vardagsrummet till köket. Av med alla kläder och ta den nakna bebisen under armen och hoppa in i duschen. Ut ur duschen, torka ungen, klä på henne och torka golven och städa soffan och till slut få på mig lite kläder själv. Jag borde tvätta överdragen till kuddarna och plasta in själva kuddarna om det ska fortsätta såhär.

Behöver jag nämna att jag tidigare ikväll fick städa golvet, tömma soporna och bada henne efter en liten "olycka" andra änden på barnet.

Astrid tycks inte vara något stort fan av att Daniel inte är här, såhär var hon de andra två veckorna vi varit ensamma, allt går bra hela dagen men när kvällen kommer blir hon orolig, vill absolut inte sova, gnyr och gnäller, knölar och har sig. Nu har hon äntligen somnat, dock på soffan och inte i sin säng som hon brukar, min lilla gris! När pappan är här så duger det inte ändå, hon ska ha allt minsann.

Jag som planerade för min ensamhet behöver helt plötsligt ändra om mina planer då jag imorgon får besök av klaraklara_klara och till helgen kommer getSarah, himla underbart. Med besök, lite krydda i vardagen! Ska försöka tvätta lite snabbt någon dag, hålla tvätthögen nere! Måla mitt kladdiga tak i sovrummet innan de kommer och fotograferar till försäljningen, var ner till mäklaren idag och satte bollen i rullning som han sa, mäklaren bokade in oss gör fotografering så jag hoppas fotografen ringer snart! Visserligen står det still så länge Daniel är borta men ändå!

Satt i över tre timmar och beställde dopinbjudningar också, letade efter adresser på internet tills huvudet höll på att ramla av så om någonting blir fel så hoppas jag att allmänheten är okej med det!

Nu ligger lugnet i hemmet, jag har kollat på färjan, pratat med en uttråkad Olsson två gånger i telefonen och nu kollar jag på underbart är kort, en jättebra dokumentär om kortväxta personer. Briljant!

Nej struntsamma, vi hörs!

(härom morgonen när familjen inte orkade stiga upp och den oslagbara utsikten från balkongen!)

Kommentera

Publiceras ej