Tystnad

0kommentarer

Yepp yepp, lördag! Jag vaknade strax efter fem, Astrid halv sex och tjugo i sex klev vi upp. Trevligt, nu är vi alla påklädda, sängen bäddad, frukost äten och disken diskad. Vi har även hunnit med diskussioner om allt och ingenting samt hört Astrids första skratt (visserligen så var det inte mycket och väldigt smygande men man kunde höra ett hahaha och inte det vanliga "kluckandet" hon gör)

En rätt produktiv lördag hittills med andra ord, vi ska besiktiga bilen i skara idag, Daniel tänkte åka själv först för enkelhetens skull men det regnar och jag har inget annat att fördriva tiden med så vi kan ju göra en roadtrip av det hela. Roadtrip i skaraborg man vet ju aldrig vart vi hamnar..

Men nej, det blir nog skara och besiktning sen Skövde och comerce för att handla jeans till mannen i huset som knappt äger jeans han är villig att använda.

Gårdagen blev ett varv på stan, en kaffe på rådhuset en promenad hem och ett besök på Elins sen hem och äta tacos och Alvesta-glass (den som är gjord på enbart naturliga råvaror och är direkt skitgod) och sen tidigt i säng.

Trevlig lördag!

(gårdagen, på rådhuset inte så imponerad av att bli pussad och sen testade vi att ha henne framlänges i bärselen för första gången uppe på Elins)

Kommentera

Publiceras ej