VVP

0kommentarer

Det är alldeles tyst. Klara for för en timme sen, Astrid blev precis nattad och förhoppningsvis sover hon för natten! Jag har fått tillfälle att plocka lite, håller fortfarande på med planering inför fotograferingen som kommer äga rum på måndag. Jag är jäkligt nojig nu alltså! Ingenting duger hemma även om det är väldigt fint!

Bokade tvättid till på fredag, och har tagit ner färgen ifrån vinden så imorgon ska jag försöka kladda lite färg i sovrummet. Fyndade gardiner på hemtex idag, en längd till köket och två panelgardiner till sovrummet, allt detta för ynka 98kronor.

Annars så går livet som vanligt, städ,disk, matlagning, promenad. Plus det senaste dygnet som bestått av väldigt skönt och välbehövligt besök från Klaraklara_klara!

Idag var vi till BVC. Astrids mage är inte i fas än så jag fick ytterligare lite råd om saker vi kan testa så vi får fortsätta testa oss fram, hon verkar inte ha lika ont längre iallafall det är ju bra!
Damen väger nu 5055gram och är 55,3cm och allt ser ut som det bör i denna ålder så det är bara positivt med henne, vilket är tacksamt speciellt då hon sover mellan ca 20.30 och 04.30, lite mat och sen sover hon någon timme till.

Nej nu piper lillgrisen där inne i sängen sin så det är bara att knalla dit och se vad hon vill!

(en väldigt rolig sak är att Astrid damen som annars kan vara kinkig på folk tycktes älska Klara, hon flinade och knorrade och skrattade till och med under klaras vistelse!)

Kommentera

Publiceras ej