Helg

0kommentarer

Vi tog en fixarhelg här hemma, jag fyndade lampor i fredags 5 stycken för 300 spänn, precis vad jag letat efter! Sen gick allt av bara farten, vi slängde upp lampor, köpte mattor, fick mattor, ramade in affischer och fejade hela helgen!

Men nöjda blev vi! Och för första gången någonsin så bara flöt saker, ingenting gick åt fanders, allt bara fungerade.

Jag och Astrid har varit på gymmet, Astrid på minisats och jag på ett corepass på 30 min, körde pyttelite ben och en massa stretch för att få igång cirkulationen, jag hoppade över yogan igår för att få saker gjorda här hemma istället och kroppen känner sig stel och sliten efter för lite träning och för mycket monotona rörelser och bärande på bebisen. Men efter en del övningar så känner man att cirkulationen drar igång igen och nu är både höfter och säte glada igen.

Ikväll börjar bodybalance igen, ska försöka hålla mig vaken så jag kan gå på det! Det är otroligt skönt att sova efter ett sånt pass, kroppen är så avslappnad och nöjd då!

Astrid som har vägrat sova idag sover just nu i sin säng så jag tänker dega i soffan efter att ha kört fullt ös sen uppstigningen kvart i sex imorse.

(Astrid fick mjölk på Ikea, lamporna behövde sladdar vilket blev mitt uppdrag när Daniel borrade, det färdiga resultatet blev ett väldigt vackert sken i hallen, kommer bli perfekt när höstmörkret är över oss!)

Kommentera

Publiceras ej