måndag, fredag, måndag.

0kommentarer

Veckan består som vanligt bara av två dagar, Måndagar och Fredagar. För oss här hemma så spelar det egentligen inte så stor roll eftersom Astrid inte har lärt sig veckodagarna än.
 
Dagarna går och vi håller fortfarande på med det allmänna pysslandet, städ, tvätt och mat. Dag ut och dag in ser schemat ut på samma vis, och vi har varit väldigt mycket insnöade så vi har inte kommit oss för att göra något speciellt.
 
På tisdag så ska vi till vårt nya BVC, träffa läkare och göra 6mån kontroll. Efter det ska jag försöka ta tag i någon form av öppen förskola eller mammagrupp eller liknande så att Astrid får träffa någon annan än mig!
Annars så är det lugnt, vi trivs otroligt bra i lägenheten och efter det första stöket med inflytt och det vi planerat redan från början att köpa in (garderober, bokhyllor m.m) så har vi nu tagit det lugnt på inredningsfronten för att känna in lite hur vi vill ha det. Men nu börjar det klia i fingrarna av denna tomhet som råder lite här och var så imorgon bär det av mot IKEA för att dels kompletteringshandla allt det vi inte köpte första vändan (handtag till den gigantiska garderoben i hallen exempelvis), sen ska vi försöka få tag på en ny TV-bänk då den vi har är alldeles för låg för att vara barnsäker nu när Astrid lärt sig att sakta men säkert ta sig fram i sin gåstol.
 
Astrids rum behöver få sig ett uppsving också, vi har bara ordnat lite där inne, vi fick en bokhylla som vi fått upp hennes ägodelar i och så står hennes säng där inne men annars så är det rätt tråkigt, ska försöka köpa någon matta och få upp lite tavlór. Det behöver vi för övrigt få upp överallt, tavlor.
Har beställt en världskarta som jag ska rama in och hänga upp på kontoret samt två fotoförstoringar som aldrig tycks vilja komma till mig som också ska upp. Sen får vi se hur resten av väggarna får se ut.
 
Det är klurigt det där, man vill inte ha för bråttom, samtidigt som man vill få klart alla utrymmen nu! Men några projekt har vi till våren, då skall det in hyllor i förrådet så att det kan bli någon form av ordning och struktur sen ska den ljuvliga ballkongen få sig lite kul utemöbler så man kan sitta där och umgås.
 
Men allt det är ett senare problem, nu ska vi ta oss till Ica (hela 425 meter bort) och handla lite av Astrids nya favorit, någon form av fruktpuré från Ella's kitchen (det är i någon plastförpackning), köpte två påsar igår och ungen blir som en knarkare av dem, hon suger frenetiskt ur innehållet ur påsen och tar man bort den så skriker hon högt.
 
hejsvejs!
 
Vi impulsåkte in till stan för en dag tillsammans förra söndagen eftersom jag hade varit borta och var helt död Fredag, Lördag. Vi lunchade på TGI fridays, promenerade längst med djurgården och gick till Junibacken som Astrid är snäppet för liten för men Olsson hade aldrig varit där så det var nog mest för hans skull!

Kommentera

Publiceras ej