Tisdag

0kommentarer

Daniel är på skjutbanan, Astrid tok-däckade i sin säng efter att ha varit kinkig och gnällig hela middagen för att hon var så trött. Middagen som idag bestod av brieost, salami, avokado och tomat på ciabattabröd. Det var himelskt gott! Astrid ville förvisso äta någon form av crisp-kex/bröd jag köpte åt henne. Har länge letat efter något smidigt att ha med sig och riskakor är ofta fel konsistens för damen. Hon vill klia tänderna på något och majskrokar innehåller bara luft och är inget lämpligt mellanmål när man är i farten.

Vi var till gymmet idag, i vanlig ordning så svettades jag som bara den av passet, och alla muskler fick sig en rejäl omgång. Hem och luncha när Astrid sov och sen somnade även jag några minuter på soffan.

Nu på kvällen tog vi oss en tur till Ica i centrum där jag planlöst gick omkring varv efter varv och försökte komma på något att äta till bara oss tjejer.

Nu ringde pappa Olsson, han hade tydligen blivit godkänd på alla prov han gjort hittills och hade ett prov kvar till imorgon och klarar han det så är jägarexamen avklarad!

(Astrid skulle äta själv idag, gick över förväntan faktiskt. Sen var lillbebis cool när vi gick till Ica)

Kommentera

Publiceras ej