vardag

0kommentarer

Nu är vi tillbaka i vardagen igen, i Lördags så ville vi hitta på något men allting var stängt och vädret var inte det bästa och jag hade stora blåsor på fötterna så att ta sig ut och promenera var inte heller det bästa alternativet.
Vi packade in oss i bilen och började köra in mot stan och vid globen så kom vi på att vi skulle åka till Huddunge.
 
Vi gjorde ett stop på IcaMaxi i Uppsala och sen åkte vi hem till Björn och Jessica och hängde resten av dagen. Igår när vi satt och åt frukost kom Björn med idén om att vi skulle spontanåka någonstans och Furuvik fick bli vårt mål. En hel dag i djurparken och till sist åkte vi hem till stockholm igen hela familjen var väldigt trötta och hemma igen gjorde vi så lite vi kunde innan det var dags för sängen.
 
Nu är Daniel på jobbet, den tappre krigaren cyklade imorse. Astrid sover förmiddag och jag ska betala lite räkningar och annat skoj på datorn.
 
Fotografering vid ingången.
 

Aporna, barnen hade blandade reaktioner av imponering.
 

Vi var in till ormarna och kollade.
 
Lemurer
 

Inne på miniZoo så fick vi klappa getter. Astrid som var på dåligt humör större delen av dagen (trött med kliande tandkött) blev lite gladare när hon fick känna på djuren.

En get kom fram och gosade med Astrids ansikte, hon njöt för fulla muggar.
 

En favorit i repris, Sid red på en ponny.
 

Jag och Sid pratade med en manget.
 

Hos kamelerna skaffade vi oss en ny kompis, kamelen stod och flörtade med oss vid grinden
 

Vi avslutade dagen med några timmar på tivolit. Zakk var helt livsfarlig med karusellerna med tanke pån hans ålder. Nästa år får vi förhoppningsvis åka lite fler saker med Siddan men iår blev det mest de små karusellerna.
 

En dålig karusell för någon med ben, jag fick vika in benen under sitsen för att inte trilla ur. Men annars var den underskattat rolig som åktur!
 

Astrid hade efter ett par stycken sammanbrott och alldeles för lite mat äntligen somnat på sin pappas mage
 

Zakk gillade larven!
 

Vi vuxna passade på att åka en vuxenkarusell också.
 

Vi hann med att fiska efter påsar och kasta basketbollar också.
 

Som avslut på dagen så passade vi på att gå in i presenshoppen och handla en varsin present åt barnen. Sid valde en spiderman-helium ballong (som han även sa att Astrid kanske önskade sig i födelsedagspresent). Astrid fick en blå elefant i liknande stuk som min rosa flodhäst från förra året.
 
Sen åkte vi hem.
 

Kommentera

Publiceras ej