Kvällsro

0kommentarer

Dagen idag, vi har inte gjort mycket mer än nödvändigt. Jag har städat toaletterna och möblerat om i klädkammaren, drömmer lite om extra stålars så att jag kan köpa hyllor och smartboxar till förrådet så att jag kan få sortera upp de kartonger vi har där nere och få bättre ordning! Men var sak har sin tid.

Vi gjorde mat så att Daniel kunde äta direkt när han kom hem för idag cyklade han och då är han hungrig när han kommer hem. Sen drog han på fotboll och lämnade oss tjejer igen. Astrid var vild och galen så att det räckte och blev över kröp och busade överallt. Jag jagade henne och till slut var hon så vild så jag fick stoppa henne i badet för lite nedvarvning.

Smörjde in kopporna, eller skorporna som det är nu. På med pyjamas och sen satt vi i soffan och kramades lite innan jag lade henne i säng men då kom vildheten tillbaka och hon vände och vred, flög upp och ner och bråkade men efter fem minuter så lugnade hon sig och nu sover hon.
Jag tittar på halv åtta hos mig, har gjort en kopp te, kvällsro heter smaken och ska försöka hålla mig vaken en liten stund till.

Det var alltså onsdag, städning, om-möblering och drömmar om framtiden alltså. Precis som alla andra dagar.
Imorgon hoppas vi på bättre väder så att jag slipper denna dimma i huvudet som alltid uppkommer vid tung luft, jag är helt förstörd men är det bättre väder imorgon så ska vi ut i livet!

Hörs då!

(En helt galen prickig korv. Bara bilder på Astrid nu men jag har inte suttit vid datorn så att jag kunnat tömma kameran på länge)

Kommentera

Publiceras ej