Bilder

0kommentarer

Tömde äntligen kameran, tänkte göra det förra helgen men så blev det inte som vanligt. Här kommer oktober och November
Först ut är bilderna från Uppsala, två barn med minspel.
 
*
 
Lite lösa bilder hemifrån, Astrid växer och blir större och knäppare för varje dag som går


I helgens födelsedagsfirande så hade mamma med sig tårta med grisar som badade, jag ville ha marängsviss så det blev en jäkla blandning efter tacon som vi åt till lunch


När vi var i nacka i söndags så fick Astrid tag på ett hårband som hon vrålade högt varje gång Daniel försökte hänga tillbaka, så vi fick helt enkelt köpa med oss det hem, hon skrattar i tio sekunder varje gång vi sätter det på henne men sen ska det av!

Innan vi åkte till gymmet i Tisdags så tog vi en hel del bilder i hallen. Daniel tog de vackra gruppbilderna, inte alltid så lätt med en helvild unge som är högt och lågt.


Det går sakta men säkert här hemma nu, jag flyttar omkring på saker och letar efter en del nytt, fick en dalahäst i betong och överdrag till stolarna med dalahästar på i födelsedagspresent. Ramade även in en del av tyget som mamma hade med sig som blev över efter överdragen.
 
Fick hjälp av Fredrik att få ihop min fina lampa så den fungerar också, så nu är den helt fräsch, eller den ska oljas men det får bli sen! så köpte vi nya kuddöverdrag på H&M till kuddarna i soffan.
 
 

Kommentera

Publiceras ej