tystnad

0kommentarer

Daniel åkte igår, och innan dess så hade vi tre dagar tillsammans med familjen.
 
I måndags var vi på ärenden, till banken, frisören och port 73 sen åkte vi till kataach som är ett lekland i Tyresö, sen var vi hos Astrids farmor och farfar och åt med dem och farbor Joakim och Angelica.
Tisdagen gick åt till att gå på gymmet, jag har tjatat på Daniel om att träna styrka och att han borde vara med på något av mina corepass som gör susen för onda kroppar. Detta gick dock inte helt som planerat då grabben tog ut sig lite hårdare än hans kropp orkade och efter halva passet så hade jag en man som höll på att svimma.
Detta blev en reality-check som han sa och senare samma dag så ordnade han ett medlemskap på Sats med start i December. Ska bli kul att se om vi får ihop livspusslet och kan gå dit tilsammans. Efter gymmet så åkte vi till sickla och köpte impregnering till Astrids vinterstölvar och letade efter ett par lättare skor hon kan ha när vi är iväg ut i livet och vinterstövlarna är för varma. Vi hittade ingenting och åkte förbi nackaforum när vi ändå var i krokarna, sen åkte vi på tisdagsmiddag i Tyresö.
 
Igår så var Daniel med till öppna förskolan, där vi blev 22 barn och 23 vuxna så det var minst sagt fullt hus. Efter öppna så tog vi bussen till stan, gick på H&M home och tittade efter kuddfodlar som jag kollat på i snart en månad och suktat efter. Vi gick i Åhléns huset och Astrid som sov middag i vagnen vaknade lagom till lunchen som vi åt i restaurangen på Åhléns, mitt favorit lunchställe eftersom de bara kör med kravmärkta och ekologiska produkter, har mycket linser, bönor och rotfrukter, närproducerat samt en väldigt stor matsal där man alltid kan ha med sig en eller flera vagnar och få plats utan att ursäkta sig!
 
Vi var på skopunkten och köpte ett par billiga slit och släng skor åt Astan också för trots att det var kallt ute så var hon riktigt svettig om fötterna så det blir bra med ett par lite tunnare skor nu innan snön kommer! Vi gick bara omkring och umgicks egentligen, det var nästan ett år sedan vi var ifrån varandra längre än en helg så lite vemodigt var det allt. Tog en fika på stationen där Daniel blev lite blödig över att lämna sina tjejor, det gjorde lite ont i bröstkorgen faktiskt med tanke på att jag själv har så svårt att tänka mig hur det skulle vara att lämna Astrid i två veckor.
 
Vi vuxna förstår tid och anledningar och kan hålla kontakten på ett helt annat sätt. Men vi får lösa det. Än så länge har hon inte visat tecken på att hon längtar efter sin pappa. Men det kommer nog om några dagar.
 
Ett axplock från tisdageftermiddagen på Kataach
 

Kommentera

Publiceras ej