Helg igen

0kommentarer

Som kontrast till förra helgens fixande så har vi gjort så lite som möjligt denna!

I fredags var jag och Astrid på gymmet, sen var det pannkaksfredag som vanligt, var till port73 och kollade i affärerna som invigdes i veckan. Somnade i soffan precis som alltid med massa fredagsmys i magen.
Lördag var frukost och en promenad runt områdena så att Astrid kunde sova i vagnen, vi handlade mat och när vi kom hem så bar vi upp vagnen och ställde på balkongen så bebisen kunde fortsätta sova och sen kom släkten.
Farmor, farfar, farbror Joakim och tant Angelica kom på lunch.

Fisksoppa och bondbröd åt vi, när gästerna åkt hem så halvdäckade hela familjen i soffan vid varsin hjärndöd apparat.

Daniel och Astrid åkte iväg till brevik för att låna en Apple tv-puck och när de var borta fick jag tid att göra ett ryck, monterade ben på tvbänken, dammsög, plockade disken och hängde tvätt så lägenheten var tillbaka i sitt rätta skick.
Vi monterade in Apple tv och tog hem netflix och resten av kvällen gick åt till att leka med apparaten.

Fantastisk maskin måste jag säga! Så jäkla enkelt, bra bild och äntligen kan man sitta på röven och välja och vraka på saker att titta på!

Nu har vi varit igång sen halv sex igen, har hunnit stöka undan gårdagens lördagsmys (ja vi har problem med tvkvällarna här hemma och kollar på död tv och försöker att inte sova innan klockan nio och äter därmed socker!) bytt lakan hos bebis och förberett lite inför dagens äventyr. Snart ska vi äta frukost och sen försöka ta oss till tekniska museet.

Kommentera

Publiceras ej