Måndag

0kommentarer

Måndag gå mot sitt slut, Daniel och Astrid är hemma på en veckas semester som Daniel var tvungen att ta ut så jag har lite lugnare morgnar denna vecka då jag slipper slåss med dem på morgonen. 

Annars så var det julklappshandel som var den stora aktiviteten i helgen, jag och Astrid var inne i stan i lördags (=kaos överallt), köpte en ny väska och plånbok till mig själv i julklapp (hehehe) jag avskyr vätskor men det är så skönt att ha alla saker samlade på ett ställe så efter att ha dragit ut på det i flera månader så gjorde jag en investering.

På kvällen var vi i Tyresö och åt mat och socialiserade. 
Söndag så åkte vi till Nacka, Astrid somnade i bilen så vi slängde av henne i Tyresö så fick hon vara hos farmor och farfar medan vi handlare. Daniel tröttnade rejält efter ett intensivt varv i Nacka forum så efter att vi hämtat Astrid i Tyresö så blev det pizza till middag och sen tvärsomnade han på soffan.

Astrid har börjat vakna på nätterna igen, rejält vaknar hon och tvingar oss att vara uppe med henne ca 1-3 timmar åt gången, sen kliver hon upp i vanlig tid mellan 6 och 7.30 någongång. Känns rätt slitsamt måste jag påstå! 

Detta händer inte varje natt men alldeles för ofta för att en ska känna sig fräsch. Plus att barnet sparkas och rör sig när hon kommer in till oss och sover, inte jätteroligt!

Men men, en dag har hon förhoppningsvis vuxit ifrån det och då kommer vi glömt hur jobbigt det är nu. Precis som en nu har glömt hur jobbigt det var med en bebis som vaknar och skriker om nätterna. 

När vi åkte till stan i lördags var det viktigt att ugglorna fick ett eget säte att sitta på!






Husets andra bebis ska vara med överallt, även i badet. Detta, för att göra en lång historia kort, gjorde att min telefon fick bada i fredags. Men efter ett dygn i en påse ris så är den bättre än någonsin! 

Kommentera

Publiceras ej