Rödluvan 2

0kommentarer

Idag var jag med Astrid på förskolan 9-15, det gick bra, det första hon gjorde var att simma i diverse vattenpölar och testa kläderna, de höll otroligt bra för vattnet kom bara in genom öppningarna och det kändes rätt oundvikligt då ungen verkligen badade i de djupa pölarna både avsiktligt och oavsiktligt. 

Sen gick dagen så som de gör på förskolor med mat och vila och lek och grejer. Sen fick Daniel hämta oss med vagnen för Astrids skor var blöta och vi har inte köpt gummistövlar än, ska passa på i helgen så har hon till nästa vecka, vi har ändå en del ytterplagg som bör införskaffas nu när slasket kom till stan (det var mer än blött ute när vi gick till dagis imorse).

När vi kom hem så hade Daniel legat i och tvättat alla täcken och kuddar så lägenheten är täckt av saker på tork och Astrid fick sitt extratäcke som är så tjockt och stort att hon drunknar i det. Hon sover nu, helt utmattad efter en dag på dagis och en kväll hemma.

I helgen ska jag passa på att tvätta alla ytterkläder och impregnera Astrids skor och ytterkläder, sen blir det säkert lite nöjen gjorda som vanligt.

Kvällens fredagsmys blev smoothie med kvarg och bär och frukt och grejer, precis vad hushållet behöver efter allt gottigott vi ätit de senaste veckorna. Astrid fick en tablettask som hon sparade från trettonhelgen och vi stora fick lite choklad jag hittade i kylen sen nyår.



Astrid som var rätt trött på umgänge och leksaker ville bara ligga och leka med ipaden i soffan under kvällen, vi vuxna hittade både filmen modig och Rödluvan 2 på netflix. 

Snart är det dags att hoppa i säng, klockan halv nio en fredag. Livet är strax fulländat alltså!


Kommentera

Publiceras ej